Projektipäällikkö

Hartman Koti
Sijainti Pirkanmaa, Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 17.11.2017 Hae viimeistään 27.11.2017

Hartman Koti on Hartmanin oma tuotemerkki ja tulosyksikkö. Pystymme vastaamaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin oman kodin hankinnassa jo yli 1600 kohteen kokemuksellamme.

Kaksi PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle &
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ projektikohteisiin

Vastaat Hartman Koti -talopakettiemme tavaratoimituksista ja asennuksista Pirkanmaan alueella, tai projektikohteissamme Etelä-Suomen alueella. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta, määrätietoista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta.

Työkokemuksesta rautakaupan alalta tai rakennusalan työmaatehtävistä on sinulle etua. Sinulla on hyvä verkosto rakennusalan tekijöihin.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia ja alkavat sop. mukaan.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoivomuksineen 27.11.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hannu.korpela@hartman.fi.

Lisätietoa: rakennuspäällikkö Hannu Korpela, puh. 050 465 8905.

Hartman on vuonna 1862 perustettu rautakauppaa harjoittava perheyhtiö. Palvelemme rakennusalan ammattilaisia, jälleenmyyjiä, teollisuutta, julkishallintoa ja kotitalouksia kuudesta kauppapaikasta käsin: Espoo, Kokkola, Pietarsaari, Seinäjoki, Tampere ja Vaasa.

www.hartmankoti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi