Avoimet työpaikat Nokian kaupunki Nokia Julkaistu Haku päättyy

Johtavan rakennustarkastajan virka

Nokian kaupunki julistaa haettavaksi johtavan rakennustarkastajan viran.
Virka sijoittuu kaupunkikehityspalveluihin rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun tulosalueelle.
Johtava rakennustarkastaja toimii rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu -tulosalueen johtajana, rakennus- ja ympäristölautakunnan esittelijänä sekä kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmän jäsenenä. Rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun tulosalue osallistuu toimivan, turvallisen, viihtyisän ja terveellisen elinympäristön luomiseen antamalla sen suunnittelua koskevaa neuvontaa sekä valvomalla rakentamista ja ympäristöön vaikuttavia toimenpiteitä.
Johtavan rakennustarkastajan kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108§ mukainen hyväksyttävä rakennusalan tutkinto sekä asetuksen mukainen riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.
Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kunnallishallinnosta ja johtamiskokemus.
Tehtävään valitun on ennen virassa aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.
Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 8.12.2017 klo 12.00 mennessä
osoitteessa www.kuntarekry.fi
(tai tarvittaessa Nokian kaupunki, kirjaamo, Harjukatu 23, PL 2, 37101 Nokia).
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Palkkaus TS-sopimuksen mukaan.
Työavain 157952

Yhteystiedot

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen,
puh. 040 133 4780

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Suomen vetovoimaisimmalla Tampereen kaupunkiseudulla. Nokialla yhdistyvät kaupunkiseudun monipuoliset palvelut sekä pienen kaupungin ihmisläheinen tunnelma. Nokialla voi nauttia kauniista asuinympäristöstä ja ihmisläheisistä palveluista eikä suurkaupungin sykkeeseenkään ole pitkä matka. Omakotitontit ja hyvät liikenneyhteydet ovat houkutelleet kaupunkiin 2000-luvulla runsaasti uusia asukkaita.

Rakennuslehden pääuutisia