Haluatko työn, joka liikuttaa 100 000 ihmistä tulevaisuudessa?

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 1.12.2017 Hae viimeistään 15.12.2017

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja, joka korvaa Helsingin vilkkaimmin liikennöidyn bussilinjan. VR Track on yksi Raide-Jokerin toteuttavista allianssikumppaneista.

Me VR Trackillä etsimme nyt monenlaisia osaajia luomaan uutta, modernia pikaraitiotiekulttuuria pääkaupunkiseudulle – erityisesti sujuvoittamaan ihmisten arkea, sillä tulevaisuudessa Raide-Jokeri liikuttaa yli 100 000 matkustajaa vuorokaudessa.

Mitä VR Track ja Raide-Jokeri voivat tarjota urallesi?

Raide-Jokeri-projekti on suuri, yhteiskunnallisesti merkittävä hanke, jossa näet omien kättesi jäljen: muovaat ihmisten arkea ja kaupunkikuvaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Teet töitä allianssimallilla tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Projektissa saat paitsi mahdollisuuden laittaa kaiken osaamisesi peliin, mutta myös oppia uutta alasi huipuilta samalla, kun suunnittelette yhdessä infra-alan kärkihanketta.

Pääset mukaan projektiin sen alkumetreiltä lähtien ja vaikutat omalta osaltasi siihen, miten Raide-Jokeri käytännössä toteutetaan. Meillä kokemustasi ja näkemyksiäsi aidosti arvostetaan.

Saat oman työyhteisön ja työkaverit, sillä Raide-Jokerin tiimi työskentelee ison tavoitteensa eteen yhteisissä tiloissa Helsingissä (Valimotie 1).

Millainen osaaja viihtyy ja menestyy projektissamme?

Titteleihin emme vielä takerru, mutta Raide-Jokeri-projektissa voisit olla esimerkiksi suunnittelija, lohkopäällikkö tai käyttöönottopäällikkö. Tittelistä ja vastuualueesta riippumatta nautit suuren ja vaativan projektin tuomien haasteiden taklaamisesta, työskentelytapojen ja -käytänteiden kehittämisestä sekä omien taitojesi kasvattamisesta.

Allianssi-sanan kuuleminen aktivoi yhteistyötaitosi: olet valmis tekemään töitä sen eteen, että Raide-Jokerin tiimissä töitä tehdään hyvässä hengessä, ja tiimin työnjälki on priimaa.

Arvostat työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia tiiviisti yhdessä eikä kahvitauoista tingitä. Et myöskään pane pahaksesi, että tarjoamamme työpaikat ovat vakituisia, ja että projektin tuoma kokemus on kuumaa valuuttaa myös tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Tarvitsetko vielä uskon vahvistusta?

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan mieltäsi, voit myös pyytää lomakkeella meitä olemaan yhteydessä sinuun.

Pikaraitiotie Itäkeskuksesta Keilaniemeen

Helsingin seudun väestön ennustetaan kasvavan voimakkaasti tulevaisuudessa, mikä luo haasteita liikenteelle ja yhdyskuntarakenteelle.

Raide-Jokeri on tärkein poikittaisista joukkoliikennehankkeista, joka lisää matkustamisen luotettavuutta ja mukavuutta. Nopea raideyhteys mahdollistaa aluerakentamisen tiivistämisen.

Raide-Jokeri on noin 25 km pitkä pikaraitiotie Helsingin Itäkeskuksesta Pitäjänmäen ja Espoon Leppävaaran kautta Keilaniemeen. Koko osuudeltaan kaksiraiteisen radan rakennustöiden arvioidaan alkavan vuonna 2019.

Tutustu tarkemmin hankkeeseen Raide-Jokerin nettisivuilla!

Yhdessä tehden

Raide-Jokeri toteutetaan allianssimallilla, jossa hankkeen tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat integroidaan yhdeksi yhteiseksi organisaatioksi. Me VR Trackiltä vastaamme yhdessä Ramboll Finlandin ja Siton kanssa Raide-Jokeri-linjan suunnittelusta sekä toimimme yhdessä YIT:n kanssa hankkeen urakoitsijana. Tilaajaorganisaation muodostavat Helsingin ja Espoon kaupungit.

Kaikkien toimijoiden yhteiseen sopimukseen pohjautuva allianssitoteutustapa pyrkii varmistamaan koko hankkeen edun sekä yhteisten tavoitteiden toteutumisen. Mallilla voidaan saavuttaa laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti hyvä lopputulos. Työntekijälle allianssimallissa toimiminen tarkoittaa vahvaa yhdessä tekemisen kulttuuria.

Allianssityöskentely tiivistyy kolmeen toimintaperiaatteeseen: 1) koko hankkeelle yhteisten tavoitteiden toteuttamiseen, 2) avoimuuden, läpinäkyvyyden ja luottamuksen rakentamiseen allianssin osapuolten välillä sekä 3) hankkeen toimintatapojen, suunnitteluratkaisujen ja toteutustapojen jatkuvaan kehittämiseen.


Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi