Avoimet työpaikat Lapti Group Oulu/Pohjois-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Rakennusliike Lapti Oy on osa valtakunnallista, vakavaraista Lapti-konsernia, johon kuuluvat myös talotekniikkaan keskittynyt Nuotek Oy ja urakointiyhtiö Lapcon Oy. Konserni rakentaa asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 159 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 390 henkilöä. Lapti on osa voimakkaasti rakennusalalla kasvavaa Kastelli-konsernia. Lue lisää www.lapti.fi

Laptin vahva kasvu jatkuu – liity voittajajoukkueeseen

Työmaatoimihenkilöitä
Ouluun ja Pohjois-Suomen alueelle

Haemme vastaavaa työnjohtajaa, työnjohtajaa ja työmaainsinööriä uusiin asuin- ja hoivarakennushankkeisiimme. Edellytämme sinulta rakennusalan koulutuksen lisäksi vastuullisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja, sekä innostunutta asennetta oppia uutta.
Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän työporukan ja kilpailukykyisen palkan. Lisätietoja: Vesa Hyrkäs 040 726 6691

Kustannuslaskija
Ouluun

Voit olla kokenut tekijä tai urasi alkutaipaleella. Kokemus rakennusalalta ja kvr- ja urakkakohteiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja halua kehittyä alan parhaimmistoon. Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän työporukan ja kilpailukykyisen palkan.
Lisätietoja: Mikko Räsänen 040 027 2873

Lähetä hakemuksesi 10.12. mennessä osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Lapti Group

 

Suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni

Lapti on nopeasti kasvava, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja projektitoteutuksiin eri rakennusliikkeille. Rakennamme pääosan hankkeistamme suunnittele ja toteuta -mallilla. Teemme kiinteistökehitystä lisä- ja täydennysrakentamisesta aina uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen.Konsernin palveluksessa on noin 670 henkilöä.

Sitoutunut henkilöstö, asiantunteva kiinteistökehitys ja kustannustehokas suunnittele ja rakenna -malli tuovat asiakkaalle selkeitä etuja. Ne näkyvät toimivina suunnitelmina, yhteensovitettuina rakenne- ja lvis-ratkaisuina sekä säästettyinä kustannuksia.

Rakennamme huolella – Hyvin suunniteltu on hyvin tehty

Jokaiselle projektille nimetään oma suunnittelutiimi ja toteutuksen vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt toimivat jo suunnitteluvaiheessa yhdessä ja varmistavat lopputuloksen toimivuuden. He vastaavat, että myytävät asunnot ja urakoitavat rakennukset ovat huolella suunniteltuja, toimivia sekä kustannustehokkaita. Huolellisen suunnittelun tuloksena jokainen Lapti-rakennus on energiatehokas, käytännöllinen ja ympäristöönsä sopiva.

Suuri merkitys suunnittelussa on myös rakennuspaikalla. Valitsemme käyttötarkoitukseen sopivimmat tontit ja huolehdimme rakennuksen sopivuudesta ympäristöönsä. Asuntorakennusten paikan valinnassa korostuvat asuinpaikan yleinen viihtyisyys, hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys.

Rakennamme huolella -Vastuullisella rakentamisella paras lopputulos

Lapti-rakennus syntyy tarkan rakennusprosessin tuloksena. Rakentamisen viranomaismääräykset määrittelevät perustason, joka rakennuksen on teknisesti täytettävä. Panostamme lisäksi rakentamisen vastuullisuuteen ja pyrimme Laptilla aina ylittämään vähimmäisvaatimukset.

Käytämme vain ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa ja henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin. Ajattelemme, että jokaisella työntekijällä on oikeus lähteä terveenä töistä. Työturvallisuutta mittaamme monin eri tavoin ja tahdomme pitää työmaat turvallisina kaikille siellä käyville. Rakennusvaiheen työprosessit on kehitetty vuosien parhaiden kokemusten pohjalta ja yhdenmukaistettu tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Lapti Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia