Avoimet työpaikat VR Track Oy Julkaistu Haku päättyy

Haluatko työn, joka liikuttaa 100 000 ihmistä tulevaisuudessa?

#UraUusilleRaiteille

Haluaisitko antaa 100 000 ihmiselle pidemmät yöunet?

Helsingistä Espooseen rakennettava pikaraitiolinja Raide-Jokeri tulee olemaan todellinen ruuhkien surma. Hae nyt Raide-Jokeri-tiimiin, niin pääset mahdollistamaan 100 000 ihmiselle ruuhkattomat työmatkat ja pidemmät yöunet.

Katso avoimet työpaikat: www.vrtrack.fi/urauusilleraiteille

VR Track Oy

VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys. Olemme myös merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja. Alan edelläkävijänä panostamme ketterään sekä uudistuvaan toimintaan.

Asiakkaitamme ovat valtion ja kuntien toimijat sekä muun muassa satamat ja teollisuusyritykset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa kehittämässä hankkeita aktiivisesti entistä tuottavampaan ja laadukkaampaan suuntaan. Tehokas allianssi onkin parhaimmillaan esimerkki joustavasta yhteistoimintaan perustuvasta tekemisestä.

Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa infran suunnittelijana sekä rautateiden rakentajana ja kunnossapitäjänä. Parhaillaan yhtiöissämme työskentelee runsaat 1700 infrahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa toimivaa ammattilaista. Vuonna 2016 VR Trackin liikevaihto tytäryhtiöineen oli 299 miljoonaa euroa.

Rakennuslehden pääuutisia