Avoimet työpaikat Peab Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Yksikönjohtaja

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Haemme Asuntorakennuttamisen yksikköön Helsinkiin

YKSIKÖNJOHTAJAA

Tule onnistumaan kanssamme!

Vastaat yksikkösi koko liiketoiminnasta, sen asiakkuuksista, tiimistä ja muista tuloksen tekijöistä – ja vastaat sekä tuloksesta että liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, liiketoiminnallista osaamista, näyttöjä onnistuneesta ja tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta sekä vähintään kolmen vuoden kokemus myös onnistuneesta esimiesroolista. Arvostamme innostavaa, valmentavaa ja toimintaa kehittävää johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on erittäin hyvä paikallisen liiketoiminnan ja toimijoiden tuntemus.

Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

Johdat yksikön hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti, sekä tuet motivoitunutta tiimiäsi onnistumaan tavoitteissaan. Olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät oman roolisi yhteistyön rakentajana myös yksikkörajat ylittävän yhteistyön edistäjänä. Olet lisäksi joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen.

Lisätietoa tehtävistä antaa Kangas & Svinhufvud Oy:ssä Martti Kangas,
puh. 040 700 7754, martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

Hakemukset ja CV 9.2.2018 mennessä osoitteessa
peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.
peab.fi

Peab Oy

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka

Meitä työpaikastamme ylpeitä Peabilaisia on noin 15 000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee noin 750. Konsernimme yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka.

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiössämme panostetaan paljon henkilöstön hyvinvointiin ja siinä on keskitytty erityisesti henkilöstöjohtamisen kehittämiseen, kuten esimiesvalmennuksiin ja prosessien parantamiseen.

Peab tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta. Työympäristöämme parannetaan jatkuvasti entistäkin turvallisemmaksi, viihtyisämmäksi ja myös ergonomialtaan toimivammaksi.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tavoitteisiimme katsomalla Menestyssuunnitelma-videomme.

Rakennuslehden pääuutisia