Rakennuttajainsinööri, nuorempi rakennuttajainsinööri ja rakennustöiden valvoja

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 26.1.2018 Hae viimeistään 8.2.2018

Ahma insinöörit Oy on vuonna 2002 perustettu kotimainen, perheomisteinen ja riippumaton rakennuttajakonsulttitoimisto, joka on ollut rakentamassa Suomen suurimpia hankkeita, kuten Kittilän kultakaivosta, Vuosaaren satamaa ja Kehärataa. Toimintamme painottuu tällä hetkellä talonrakennus- ja korjaushankkeisiin. Palvelemme sekä julkisia että yksityisiä asiakkaita ja toteutamme isojen hankkeiden lisäksi myös pienemmät projektit.

Haemme talonrakennus- ja korjaushankkeisiimme pääkaupunkiseudulle

Rakennuttajainsinööriä
projektipäällikön tehtäviin. Toimit asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaat hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan toimeksiantojen laajuudesta riippuen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK), vähintään kymmenen vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä sekä aiempaa kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta. RAP-/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi.

Nuorempaa rakennuttajainsinööriä
itsenäisiin ja/tai avustaviin projektipäällikön tehtäviin. Toimit asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaat hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan toimeksiantojen laajuudesta riippuen. Tarvittaessa toimit kokeneemman projektipäällikön kanssa yhteistyössä hankkeiden läpiviemiseksi. Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja muutaman vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä.

Rakennustöiden valvojaa
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri AMK tai rakennusmestari) ja aiempaa kokemusta rakennustöiden valvojan tehtävistä Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja intohimoa oman
osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työjärjestelyt ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.
Yrityksemme tukee ja kannustaa koulutusta mm. pätevyyksien saamiseksi. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Haagassa. Autamme tarvittaessa kauempaa tulevia asunnon löytämisessä ja muutossa.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Saara Kippo, saara.kippo@ahmagroup.com. Jos haluat lisätietoja puhelimitse, ilmoitathan yhteystietosi em. sähköpostiin. Hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com.

Haku on voimassa toistaiseksi, paikat täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy.

www.ahmagroup.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi