Avoimet työpaikat Helsingin kaupunkiympäristö Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Projektipäällikkö, LVI-rakennuttaja, Rakennusmestari, Projekti-insinööri

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Rakennuttaminen-palveluun

Projektipäällikkö
Haemme kahta infra-rakennuttamisen asiantuntijaa vastaamaan suunnittelun ohjauksesta, työmaa-aikaisista tehtävistä, hankkeen vastaanotosta ja ylläpitoon siirrosta sekä hankkeiden työmaavalvonnasta. Tehtävät ovat vakinaisia. (Työavain 6-45-18)

LVI-rakennuttaja
Haemme rakennusautomaatio-osaajaa vastaamaan kaupungin kiinteistöjen vuosikorjaushankkeiden LVIA-rakennuttamisesta sekä rakennusten energiatehokkuuden kehittämistehtävistä. Tehtävä on vakinainen. (Työavain 6-48-18)

Rakennusvalvontapalveluun

Rakennusmestari
Haemme kaupunkikuvayksikköön rakennussuunnittelun ammattilaista käsittelemään rakennus-, toimenpide- ja purkulupia sekä hoitamaan lupien käsittelyyn liittyvää asiakasneuvontaa. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2019 asti. (Työavain 6-46-18)

Asuntotuotantopalveluun

Projekti-insinööri
Haemme uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikköön kolmea projekti-insinööriä vastaamaan rakennusprojekteihin liittyvistä valmistelevista tehtävistä. Tehtävät ovat vakinaisia. (Työavain 6-49-18)

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen mielenkiintoisten työtehtävien parissa monialaisessa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi 22.2. klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Helsingin kaupunkiympäristö

Helsingin kaupunkiympäristö - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia