Avoimet työpaikat Skanska Kuopio Julkaistu Haku päättyy

Työpäällikkö

 

Haemme työpäällikköä Kuopioon

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Työpäällikkönä vastaat oman alueesi asunto- ja toimitilarakennusprojekteista sekä saneerauskohteista aina hankkeiden alkumetreiltä takuuvastuisiin saakka. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja taloudelliset tavoitteet ylitetään. Hankit uusia ja pidät huolta jo olemassa olevista asiakkaista ja projekteista, näin varmistaen, että organisaatiollesi riittää töitä myös jatkossa. Toimit työnjohdon esimiehenä ja ohjaat projektiorganisaatiota. Lisäksi vastuullasi on meille erityisen tärkeät asiat, työturvallisuus ja laatu. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. DI tai rakennusinsinööri)
– vankkaa kokemusta monipuolisista työmaatehtävistä ja suunnittelunohjauksesta
– tuloshakuisuutta ja kiinnostusta hankekehitykseen
– hyviä johtamis- ja esimiestaitoja
– maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta
– sopimusjuridiikan ja tarjoustoiminnan osaamista
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana nuorekasta ja tuloshakuista porukkaa sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2018 mennessä tästä. Lisätietoja saat tulosyksikön johtaja Reijo Hakaselta, p. 050 380 3103, reijo.hakanen@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Skanska

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Olemme rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja monia aikamme kiinnostavimpia projekteja sekä Suomessa että maailmalla.

Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimintamme Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat

Skanska - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia