Avoimet työpaikat Icopal Oy Julkaistu Haku päättyy

Rakennusalan ammattilaisia asiantuntija- ja esimiestehtäviin

 

Haemme eri liiketoiminta-alueillemme

RAKENNUSALAN AMMATTILAISIA
ASIANTUNTIJA- JA ESIMIESTEHTÄVIIN

Vahvistamme tarjouslaskennan, myynnin ja projektihallinnan resurssejamme.

Projektinhoitaja vastaa kohteiden tarjouslaskennasta, urakkaneuvotteluista ja -sopimuksista, projektisuunnittelusta sekä työkohteen sisäisestä luovutuksesta toteutusorganisaatiolle. Tehtävään kuuluu mm. tekniikkaan, laatuun, kustannuksiin, aikatauluihin, työturvallisuuteen, työmaalogistiikkaan ja hankintoihin liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää yhteydenpitoa viranomaisiin, asiakkaisiin/tilaajiin, työntekijöihin, työtovereihin ja esimiehiin.

Työnjohtaja vastaa omien työmaiden ja urakoiden käytännön toteutuksesta. Ohjaat sujuvasti työmaiden toimintaa aloituksesta luovutukseen ja kaikki sillä välillä. Ratkaiset tekniset kysymykset sekä järjestät tavarat ja työntekijät oikeaan aikaan ja paikkaan, dokumentoit riittävästi ja käytät it-järjestelmiä sujuvasti.

Huollon työnjohtaja osallistuu myös myyntiin ja kohteiden alkutarkastuksiin. Toimit hyvässä yhteistyössä niin asiakkaiden ja alihankkijoiden kuin kollegoiden ja työntekijöidenkin kanssa.

Odotamme
• rakennusalan koulutusta tai työkokemusta rakennusalalta ja erityisesti kattourakoinnista
• kykyä hallita useita samanaikaisia projekteja
• paineensieto- ja päätöksentekokykyä
• hyvää suomenkielen taitoa

Tarjoamme
• mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi
• ammattitaitoisen organisaation tuen ja hyvät tuotteet
• vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut

Lähetä hakemuksesi 5.3.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@icopal.com.
Merkitse viestin otsikoksi hakemasi tehtävä. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Tehtävät edellyttävät liikkumista alueen työmailla ja asiakkaissa.

Lisätietoja tehtävistä antavat Icopal Katto Oy:ssä (sähköpostit etunimi.sukunimi@icopal.com):

Aluepäällikkö Mika Karsikas, puh. 0400 400 332 (pääkaupunkiseutu)
Aluepäällikkö Kristian Sainio, puh. 040 672 2063 (Lahti/Kouvola)
Aluepäällikkö Atte Korhonen, puh. 050 554 4799 (Kuopion talousalue)
Aluepäällikkö Hannu Komu, puh. 040 673 9615 (Oulun talousalue)
tai kaikista tehtävistä liiketoimintajohtaja Juha Leppänen, puh. 040 193 7696

www.icopal.fi

Icopal Oy

Icopal-konserni on osa Icopalin ja Braas Monierin muodostamaa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja.

BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier sekä valmispiippuja valmistava Schiedel Savuhormistot. BMI Groupin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2016.

Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen. Päätuotteita ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit. Urakointiyhtiö Icopal Katto Oy palvelee bitumikattourakoinnissa ja muussa vedeneristysurakoinnissa, peltikattourakoinnissa ja kattojen huoltopalveluissa.

Rakennuslehden pääuutisia