Vastaava mestari

Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2018 Hae viimeistään 29.3.2018

Rakennuttamisen, rakentamisen ja kunnossapidon palvelut

Vastaava mestari, virka, (1)

päivätyö, kokoaikainen

Tule töihin Hämeenlinnaan. Hämeenlinna on historiaansa arvostava aktiivinen 68 000 asukkaan maakuntakeskus Suomen parhaimmalla paikalla. Täällä on kaunis luonto, loistavat harrastusmahdollisuudet, lyhyet työmatkat ja hyvät henkilöstöedut. Hämeenlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävän alkaminen ja kesto: 9.3.2018, vakinainen.

Työyksikkö: Rakentaminen ja kunnossapito

Kuvaus tehtävästä: Vastaava mestari toimii virkavastuulisena esimiehenä vastaten viher- ja ulkoliikuntapalveluista kunnossapitopäällikön alaisuudessa.

Kelpoisuusvaatimukset: Alan ammatillinen korkeakoulututukinto (amk) tai vastaava opistoasteinen tutkinto sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta viheralan työnjohto- tai suunnittelutehtävistä.

Arvostettavat ominaisuudet: Odotamme sinulta kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, aloitteellisuutta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus: Teknisten sopimus.

Koeaika (kuukautta) 6

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja: Kunnossapitopäällikkö Marko Soramäki, puh. 03 621 3504, 050 346 2029, marko.soramaki@hameenlinna.fi, 19-23.2 klo 9-10.

Haku päättyy: 29.3.2018, klo 15:00.

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.  Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi  Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

www.hämeenlinna.fi

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi