Rakennuttamisen projektipäällikkö

Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 4.4.2018 Hae viimeistään 25.4.2018

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut.

Haemme kasvavaan joukkoomme Kuopioon
RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamistehtävät. Johdat itsenäisesti talonrakennushankkeita ja hoidat rakennuttamistehtävät tilaajan edunvalvojana.

Projektipäällikkönä sinulla on tärkeä rooli auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivia ratkaisuja ja palvelukokonaisuuksia. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastuullista, et ole yksin – toimimme tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa ja työssäsi sinulla on lähiesimiehen ja asiantuntijoiden tuki niin hallinnollisissa kuin teknisissäkin asioissa.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimet tehtävässä menestymiseen 

  • Kokemusta julkisista hankinnoista sekä rakennushankkeen eri toteutusmuotojen tuntemus
  • Yli viiden vuoden kokemus talonrakennusalalta ja vähintään kolmen vuoden kokemus rakennuttamistehtävistä
  • Kuopion ja Pohjois-Savon talonrakennusalan toimintaympäristön tuntemus
  • Kokemusta koulu- ja uimahallihankkeiden rakennuttamistehtävistä
  • Sopiva koulutustausta on RI tai DI
  • RAP- tai RAPS-pätevyys katsotaan eduksi
  • Vastuuntuntoinen ja asiakaskeskeinen asenne
  • Englannin kielen taidon katsomme eduksi

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt toimimaan sekä asiakkaiden että kollegoiden kanssa tehokkaasti ja viet asioita itsenäisesti eteenpäin. Hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteen tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja antaa Seppo Höyhtyä, p. 050 342 0869, seppo.hoyhtya(a)sweco.fi

Lähetä hakemuksesi 25.4.2018 mennessä osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi