Rakennuttamisen projektipäällikkö/johtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.4.2018 Hae viimeistään 25.4.2018

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut. 

Haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin
KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTINJOHTAJAA

Haemme projektinjohtokokemusta omaavaa rakennuttamisen ammattilaista osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme. Työnkuvasi kattaa monipuolisia asuinrakennusten projektinjohdon tehtäviä korjausrakentamisen parissa. Tehtäväsi on toimia aina hankesuunnittelusta takuuajan loppuun projektinjohtajana ja tarvittaessa päävalvojana tai oman osaamisalueen valvojana.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. LVI-, rakennus-, sähkö- tai talotekniikan DI tai insinööri. Toivomme vähintään viiden vuoden kokemusta projektinjohdosta, rakennuttamisesta, valvonnasta ja suunnittelunohjauksesta korjausrakentamisen parissa. Olet vahvimmillasi asiakastyössä ja kokonaisuuksien hallinnassa, mutta ymmärrät rakentamisen yksityiskohtien merkityksen. Olet johtanut linjasaneerauksia ja julkisivuremontteja hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Olit sitten kokeneempi osaaja tai urasi alkuvaiheessa, tärkeintä on, että haluat toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja että olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Olet kykenevä itsenäiseen työskentelyyn, mutta haluat olla kehittämässä työskentelytapoja yhdessä muiden kanssa. Avoin suhtautuminen ja kiinnostus muiden tekemiseen auttaa sinua menestymään työssäsi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisu Lindqvist, puh. 040 579 4649, kaisu.lindqvist(a)sweco.fi.

Hakuaika päättyy 25.4.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi