Useita avoimia työpaikkoja

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2018 Hae viimeistään 20.4.2018

Kuntatekniikan keskukseen haetaan

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖ
kehittämään ja johtamaan uutta infrarakentamisen tulosyksikköä. Yli 90 hengen yksikkö vastaa Vantaan katujen, puistojen ja urheilualueiden rakentamisesta ja rakennuttamisesta. Otamme lähivuosina käyttöön tietomallitekniikan kaikessa infran suunnittelussa, rakentamisessa ja kunnossapidossa. Haemme rohkeaa ja innostavaa infrarakentamisen ammattilaista kehittämään Vantaasta koko infra-alan edelläkävijää.

Tilakeskukseen haetaan

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
toimitilahankkeiden rakennuttamistehtäviin sisältäen mm. projektien hankintojen valmistelun ja toteutusvaiheen johtamisen sekä tarvittaessa myös suunnittelun ohjauksen.

RAKENNUTTAJA-ARKKITEHTI
toimitilahankkeiden suunnittelutehtäviin sisältäen mm. suunnittelun ohjauksen, arkkitehtisuunnittelun konsulttihankinnat, tarveselvitykset ja hankesuunnittelun.

RAKENNUTTAJA-RAKENNUSMESTARI
toimitilahankkeiden rakennustöiden valvontatehtäviin ja pienehköjen toimitilahankkeiden rakennuttamistehtäviin. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka.

KUSTANNUSLASKENNAN
ASIANTUNTIJA
toimitilahankkeiden kustannuslaskentatehtäviin sisältäen kustannusohjauksen, -seurannan ja -raportoinnin sekä kustannuslaskennan palveluhankinnat.

PIHAVASTAAVA
kaupungin hallinnoimien kiinteistöjen piha-asioiden asiantuntijatehtäviin sekä piha-alueiden kunnossapitoon sisältäen mm. korjaushankkeiden ohjelmointia, rakennuttamista ja valvontaa.

Hae työpaikkoihin sähköisesti www.vantaarekry.fi

Katso myös muut avoimet työpaikkamme
www.vantaarekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi