RAKENNUSTARKASTAJA JA VALVONTAINSINÖÖRI

Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2018 Hae viimeistään 4.5.2018

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Lahden vahvuuksia ovat arjen sujuvuus, erinomaiset vapaa-ajanmahdollisuudet ja hintatasoltaan kilpailukykyiset asumisen vaihtoehdot. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Työnantajana Lahden kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen, tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

LAHDEN KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE HAKEE RAKENNUSVALVONNAN YKSIKKÖÖN

RAKENNUSTARKASTAJAA JA VALVONTAINSINÖÖRIÄ

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus – ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Yksikössä työskentelee rakennustarkastaja ja 4 valvontainsinööriä sekä kaksi LVI-insinööriä. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

RAKENNUSTARKASTAJAN (työavain 168741) tehtävänä on vastata rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä rakennusteknisistä laatu- ja kehittämistoimenpiteistä Lahden rakennusvalvonnassa. Rakennustarkastaja toimii myös valvontainsinöörien esimiehenä. Tehtäviin kuuluvat myös erilaiset lupapäätökset ja hyväksynnät sekä rakennustyön valvontaan liittyvät katselmukset ja tarkastukset sekä rakennusvalvontaviranomaisen viranhaltijoille delegoimat tehtävät.

Rakennustarkastaja valvoo luvattoman rakentamisen ja rakennetun ympäristön hoitoa ja osallistuu aktiivisesti rakentamisen yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä kaupungin sisäisten ohjausryhmien toimintaan. Lahden rakennusvalvonnassa käytetään Trimble Locus -rakennusvalvontaohjelmaa ja siihen liittyvää sähköistä lupa-asiointia ja arkistointia.

VALVONTAINSINÖÖRIN (työavain 170228) tehtävänä on vastata itsenäisesti rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta aluejaon mukaisesti Lahden rakennusvalvonnassa. Tehtäviin kuuluvat myös aloitus- ja seurantakokousten johtaminen sekä vaihe- ja loppukatselmukset maankäyttö- ja rakennuslain sekä asetusten edellyttämässä laajuudessa. Osana tehtävää on rakennesuunnitelmien vastaanottaminen sekä vastaava työnjohtaja hakemusten käsittely ja erityissuunnittelijoiden hyväksyminen. Valvontainsinööri neuvoo ja ohjaa aktiivisesti rakennuttajia, rakentajia sekä suunnittelijoita rakennushankkeen eri vaiheissa. Valvontainsinööri tukee työssään vastuualueensa lupakäsittelijää. Valvontainsinöörien esimiehenä toimii rakennustarkastaja.

Molemmat virat ovat vakinaisia ja palkkaus määräytyy kunnallisen TS-sopimuksen mukaan. Tarkemmat kelpoisuusehdot, virkojen kuvaukset ja hakulomake ovat osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 04.05.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen, p. 050 383 6486,markku.sivonen@lahti.fi ja rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen, p. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi