Hankepäällikkö, Rakennuttajainsinööri, Vastaava rakennusmestari

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2018 Hae viimeistään 14.6.2018

Tervetuloa joukkoomme Kaupunkitekniikan keskukseen

HANKEPÄÄLLIKKÖ
Työavain 4-93-18
Hankepäällikkönä työskentelet investointien rakentamisyksikössä, urakoiden valvonta vastuualueella. Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata nimettyjen kunnallisteknisten rakennusurakoiden toteutusvaiheen rakennuttamisesta, johon sisältyy mm. urakoiden sopimuksenmukaisuuden valvonta sekä työmaan laadun ja etenemisen seuranta. Ohjaat urakoiden valvojia ja olet tiiviissä yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI
Työavain 4-91-18
Rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluu toimia rakennuttajan edustajana kaupungin oman tuotannon sopimusurakoissa, jotka koskevat kunnallistekniikan rakentamista tai siihen liittyviä erikoistöitä. Tehtäviisi sisältyy myös katualueiden haltuunotto- ja loppukatselmusten hoitaminen. Huolehdit yhdessä katurakennuspäällikön kanssa materiaali- ja talousseurannasta hanketasolla, hankkeiden jälkilaskennasta ja erityyppisistä kehittämisprojekteista.

VASTAAVA RAKENNUSMESTARI
Työavain 4-97-18
Vastaavana rakennusmestarina tehtävänäsi on erilaisten kunnallisteknisten rakennushankkeiden, kuten katujen, vesihuollon, puistojen ja liikuntapaikkojen urakoiden valvonta sekä työmaan laadun ja etenemisen seuranta. Valvojana toimit kohteiden rakennuttamisesta vastaavan hankepäällikön alaisuudessa sekä tiiviissä yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden ja muiden kaupunkitekniikan keskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävämme antavat sinulle hyvän näköalapaikan alaan ja sen toimijoihin!

Tehtävän hakuaika päättyy 14.6.2018 klo 15.45.

Katso tarkemmat hakutiedot
espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi