Päivämäärät Julkaistu 12.10.2018 Hae viimeistään 31.10.2018

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kaavoitus hakee

Suunnitteluinsinööriä liikennesuunnittelutehtäviin

Suunnitteluinsinöörin tehtävä on osallistua asemakaavojen, osayleiskaavojen ja yleiskaavan valmisteluun sekä näihin liittyvien töiden ja selvitysten tilaamiseen ja ohjaamiseen. Tehtävät liittyvät maankäytön ja liikenneverkon kehittämiseen, liikkumisen ja liikenteen suunnitteluun sekä suunnitelmien vaikutusten arviointiin. Joukkoliikennettä Tuusula suunnittelee HSL-yhteistyössä. Mielenkiintoisia suuria tulevaisuuden hankkeita ovat mm. Helsinki-Vantaan lentokentän pohjoispuolen Kehä IV sekä mahdolliset Tuusulan pikaraitiotiet.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulutasoinen tutkinto sekä kokemusta alan ammattitehtävistä. Arvostamme aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta työntekoon. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 645 euroa/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset lisät.

Lisätietoja ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ke 31.10.2018 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi