Työpäällikkö

Sijainti Parkano
Päivämäärät Julkaistu 15.3.2019 Hae viimeistään 27.3.2019

Parkano on n. 6 500 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Haemme Parkanon kaupungille

kunnallistekniikan työpäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen

Viran tehtäväkenttä on laaja ja se kattaa koko teknisen toimen kunnallistekniikan rakentamisen ja kunnossapidon sekä muut erilliset tehtävät.

Kunnallistekniikan työpäällikkö toimii vastuualueen esimiehenä. Tehtävät sisältävät katujen ja teiden suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon. Tehtäviin kuuluu myös jätehuoltoasiat sekä koneet ja kuljetusvälineet. Kunnallistekniikan työpäällikkö toimii myös teknisen johtajan sijaisena, osallistuu teknisen lautakunnan asioiden valmisteluun, laatii oman toimialueensa asioiden osalta vuosittain esitykset käyttötalouden ja investointien määrärahoista sekä toimii teknisen toimen edustajana kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmässä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (ensisijaisesti yhdyskuntatekniikka). Tehtävässä tarvitaan johtamiskokemusta, hankintaosaamista, kehittävää työotetta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää viestintä- ja tietoteknistä osaamista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Organisaatiomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen. Myös nimikemuutos on mahdollinen.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 27.3.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. 044 7865 601, jarmo.kyosti@parkano.fi
Kunnallistekniikan työpäällikkö Pekka Mikkola, puh. 044 7865 631, pekka.mikkola@parkano.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi