Myyjä jälkimarkkinaosaston materiaalimyyntiin

Päivämäärät Julkaistu 4.10.2019 Hae viimeistään 1.11.2019

Suurin suomalainen betonilattiaurakoitsija
Bermanto Oy on betonilattioiden suunnitteluun, tuotantoon ja huoltoon keskittyvä yritys johon on kerätty yli 100 vuoden kokemus yhden katon alle. Bermanto työllistää n. 80 henkilöä ja sen liikevaihto oli 19 milj. € vuonna 2018.

Haemme joukkoomme aktiivista myyjää
JÄLKIMARKKINAOSASTON MATERIAALIMYYNTIIN

Bermannon jälkimarkkinaosaston toimintaan kuuluvat betonirakenteiden korjausprojektit sekä niihin liittyvien materiaalien myynti. Haemme osastolle innokasta ja eteenpäin suuntautuvaa, oma-aloitteista myyjää. Työ sisältää betonirakenteiden korjaus- ja pinnoitusmateriaalien myyntiä alan urakoitsijoille sekä myöhemmin korjausprojektien johtamista yhteistyökumppanien kanssa. Työn toimipiste voi olla Tampereen alueella tai uudessa toimipisteessämme Keravalla. Hakijoilta edellytämme kokemusta betonitöistä ja näyttöjä tavoitteellisen myynnin tuloksellisesta toteuttamisesta.

Koulutukseltasi voit olla rakennusalan insinööri tai muun rakennusalan ammatillisen koulutuksen saanut ja voit olla myös vasta urasi alkuvaiheessa, me koulutamme lisää. Päämiesyhteyksiä varten englanninkielen taito on tärkeä ja saksankielentaidosta on etua.

Sinustako uusin Bermantolainen?
Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja kehittäviä projekteja viihtyisässä työilmapiirissä. Olet oma-aloitteinen ja hoidat tehtäväsi suunnitelmallisesti varmistaen laadukkaan lopputuloksen. Saat mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja ammattitaitoasi eteenpäin suuntautuvassa betonialan suomalaisessa yrityksessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, tartu toimeen ja laita meille hakemuksesi. Lisätietoja saat Osaston johtajalta Martti Matsiselta. Lisätietopyynnöt ja hakemukset vain sähköpostitse viimeistään 1.11.2019 osoitteeseen martti.matsinen@bermanto.fi

bermanto.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi