Aluemyyntipäällikkö

PERI Suomi
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 8.9.2017 Hae viimeistään 24.9.2017

Työpaikkailmoitus
PERI Suomi Ltd Oy

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Suomi

PERI GmbH
Vuonna 1969 perustettu PERI on yksi maailman suurimmista muotti- ja telinevalmistajista maailmassa. Yrityksen päätoimipaikka toimistoineen ja tuotantotiloineen sijaitsee Weissenhornissa, Etelä-Saksassa. Tytäryhtiöitä on yli 60 maassa ja logistiikkakeskuksia 120 kpl ympäri maailman. Vuonna 2016 yrityksen palveluksessa työskenteli yli 8 100 työntekijää liikevaihdon ollessa noin 1,3 miljardia euroa.

PERI Suomi Ltd Oy
PERI Suomi Ltd Oy on perustettu vuonna 1993, ja on kokonaan PERI GmbH:n omistama tytäryhtiö. PERI Suomi vuokraa ja myy emoyhtiön valmistamia betonimuotti-, tuenta- ja telinejärjestelmiä sekä näihin liittyviä oheistuotteita ja palveluita. Yrityksessä työskentelee vuonna 2017 noin 70 työntekijää.

PERI Suomi Ltd Oy:n liiketoiminnan voimakkaasti kehittyessä haemme myyntitiimiimme aluemyyntipäällikköä hoitamaan muottien ja telineiden vuokrausta ja myyntiä pääkaupunkiseudun alueella, toimien Hyvinkään toimintakeskuksesta käsin.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (DI tai RI AMK tai Rkm), hyvää tietotekniikan osaamista (MS Office) sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme työmaa- ja myyntikokemusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä, taitoa työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin sekä aktiivista ja kunnianhimoista asennetta tarttua haastaviinkin tehtäviin.

Koulutus ja perehdytys tapahtuvat osin konsernimme pääkonttorissa Saksassa.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on kilpailukykyinen palkkaus ja edut, kansainvälisen konsernin tuki sekä mahdollisuus luoda oma urapolku betonirakentamisen näköalapaikalla!

Lisätietoja antaa: Aluejohtaja Ilari Roihuvuo
+358 50 5474454 / ilari.roihuvuo@perisuomi.fi

Kirjalliset hakemukset pyydämme lähettämään palkkatoiveen ja CV:n kanssa
24.09.2017 mennessä sähköpostilla ilari.roihuvuo@perisuomi.fi.

Muotit Telineet Suunnittelu
www.perisuomi.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi