Avoimet työpaikat Lakan Betoni Oy Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa Julkaistu Haku päättyy

Aluemyyntipäällikkö

Lakan Betoni Oy (www.lakka.fi) on vuonna 1965 perustettu vakavarainen perheyritys. Toiminta- ajatuksemme on kehittää ja valmistaa korkealaatuisia kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja materiaaliratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat pihakivet, kuivatuotteena myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, kivitalopaketit, betonielementit ja valmisbetoni. Liikevaihtomme v.2017 oli n.32 M€ ja yhtiön tulos oli hyvä. Lakan Betoni Oy on vakavarainen yhtiö, omavaraisuusasteemme oli n. 56%. Työllistämme keskimäärin 110 henkilöä viidellä paikkakunnalla. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme
ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
urakoitsijamyyntiin PK-seudulle ja Pirkanmaalle.

Tehtävänäsi on myydä Lakan kuivatuotteita ja järjestelmiä, sekä harkko- ja ympäristöbetonituotteita. Asiakaskuntasi koostuu rakennusliikkeistä, urakoitsijoista ja rautakaupoista. Suunnittelijakentän tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta kenttämyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Rakennusalan ja rakennusmateriaalien tuntemus katsotaan eduksi, koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen. Omaat hyvät myyntitaidot ja kyvyn havainnoida markkinoiden muuttuvia tarpeita ja välittää tietoa oman tuotekehityksen tueksi. Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Simo Österman, Target Headhunting Oy, puh. 044 3434417, sähköposti: simo.osterman@targetheadhunting.fi.

Hakuaika aluemyyntipäällikön tehtävään päättyy 16.3.2018. Hakea voit täyttämällä sähköisen lomakkeen osoitteessa: www.targetheadhunting.fi

Rakennuslehden pääuutisia