Aluemyyntipäällikkö, Tuoteasiantuntija

Sormat Oy
Sijainti Rusko
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2017 Hae viimeistään 6.10.2017

Sormat on vahvassa kasvussa

Haemme tiimimme vahvistukseksi Ruskolle

Aluemyyntipäällikkö
Päätehtäväsi on EJOT-rakennusruuvien sekä -julkisivujärjestelmien myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus Suomessa. Avustat RAKTE:n ja SLVI:n jälleenmyyjiä. Toimit yhteistyössä kansainvälisen EJOT- organisaation, tuotekehityksen, markkinoinnin sekä Sormat akatemian kanssa.

Tuoteasiantuntija
Päätehtäväsi on tuotehallinta, myynninja markkinoinnin teknisen tukimateriaalin tuottaminen ja tuotevertailut. Toimit EJOT-tuoteryhmän tuotespesialistina. Vastaat Sormat akatemiassa koulutuksesta sekä koulutusmateriaalien hallinnoinnista ja valmistelusta.

Hakemukset ja tarkemmat tiedot: sormat.com/rekry

Vuonna 1970 perustettu Sormat Oy on Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeita valmistava ja markkinoiva yritys. Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet, teollisuus ja tekninen tukkukauppa maailmanlaajuisesti. Myynnistämme 75 prosenttia tulee viennistä yli 50 maahan. Pääkonttorimme ja kotimainen tuotantolaitos sijaitsevat Varsinais-Suomessa Ruskon kunnassa. Olemme 80 henkilön ammattilaisjoukkue ja kuluvan vuoden liikevaihto on noin 19 M€. Ensi vuodelle odotamme vahvaa ja kannattavaa kasvua.

EJOT on kansainvälisesti tunnettu kiinnitysteknologian edelläkävijä yli 90-vuoden kokemuksella. Saksalaisella perheyhtiöllä on yli 3000 työntekijää ja 33 myynti- ja tuotantoyhtiötä maailmanlaajuisesti (liikevaihto 450M€). Pääasiakasryhmät ovat rakennus ja autoteollisuudessa. EJOT on kiinnitysteknologian haasteiden ratkaisija, joka toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Sormat on osa EJOT -konsernia, jossa toimimme ankkurointiteknologian osaamiskeskuksena sekä EJOT -tuotteiden suomalaisena maahantuojana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi