Aluepäällikkö

Georg Fischer AB
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2017 Hae viimeistään 5.4.2017

Georg Fischer AB on sveitsiläisen konsernin Georg Fischer RLS AG:n omistama tytäryhtiö ja perustettu 1971. Georg Fischer AB vastaa putkijärjestelmien myynnistä teollisuuteen, infra- ja LVI-alalle Suomessa ja Ruotsissa. Georg Fischer AB:n palveluksessa on tällä hetkellä 34 työntekijää ja liikevaihtomme on n. 25 M€. Suomessa meitä on nyt 8 henkeä ja liikevaihtomme oli vuonna 2016 7,2 M€. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa. Suomen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa ja Oulussa. Lisäksi meillä on huoltokeskus, joka sijaitsee Keravalla. Pohjoismaiden keskusvarastomme sijaitsee Jönköpingissä. Enemmän tietoa yrityksestä löytyy kotisivuiltamme www.georgfischer.fi tai www.georgfischer.com.

Oletko Sinä hakemamme uusi

aluepäällikkö

LV-putkistojen tuoteryhmään? Vastaat oman alueesi asiakassuhteiden ja myynnin positiivisesta kehittymisestä sekä uusia asiakkaita hankkimalla, että olemassa olevia asiakkaita tukemalla ja sitouttamalla. Olet luotettava ja tärkeä kumppani sekä tukkureille että loppukäyttäjille, joiden kanssa kehität vahvaa yhteistyötä. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan konttorissamme ja myyntialueesi pääpaino on pääkaupunkiseudulla, mutta liikut myös laajemmalla alueella (esim. etelä- ja itä-Suomi).

Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta myynnistä, oma-aloitteisuutta ja tavoitteellisuutta. Olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut suhdeverkoston rakentaja ja ratkaisujen kehittäjä. Menestyäksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Teknisestä taustasta ja rakennusalan tuntemisesta on etua työssä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haasteellisen tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työhösi toimipisteissämme ja tehtaillamme – mm. Ruotsissa, Sveitsissä ja Itävallassa – sekä kilpailukykyiset edut.

Suuri ja kansainvälinen teknologiajohtaja, jolla on yli 200 vuoden kokemuksen luoma vakavaraisuus, tarjoaa sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet alan teknologian kehityksen kärjessä. Tukenasi sinulla on kannustava ja yhteishenkeä arvostava työyhteisömme, sekä ammattitaitoinen myynnin tuki.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Georg Fischerin myyntipäällikön Hannu Vihervaaran (p. 040-8255852) tavoitat varmimmin 23.3., 24.3. ja 28.3. klo 9-15. Psyconin konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101 238) vastaa kysymyksiisi 27.3. ja 29.3. klo 13-14. Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 5.4. osoitteessa www.psycon.com/jobs.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi