Aluepäällikkö

Paroc
Sijainti Häme ja Keski-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2017 Hae viimeistään 11.6.2017

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme rakennuseristeiden aluevastaavaa Hämeen ja
Keski-Suomen alueelle

Aluepäällikkö

Vastaat rakennuseristeiden myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä sekä nykyisissä että uusissa asiakkuuksissa. Asiakkaasi koostuvat pääosin rakennusliikkeistä, betonielementti- ja talotehtaista, rautakaupoista, urakoitsijoista ja suunnittelijoista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimimme, teknisen tuen ja asiakaspalvelumme kanssa.

Sinulla on rakennusteknisen koulutuksen lisäksi näyttöjä rakennusteknisten tuotteiden myynnistä ja halu kehittyä alan myyntihenkilöiden ykköskaartiin Suomessa. Olet pitkäjänteinen, suunnitelmallinen sekä yhteisiin ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin sitoutuvainen. Sosiaalisena henkilönä pidät liikkumisesta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien luona sekä nautit myyntityön hyvistä tuloksista. Pystyt saavuttamaan ja ylläpitämään asiakkaiden luottamuksen sekä kehittämään vaativia asiakkuuksia.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.6. klo 14–16 ja 7.6. klo 9–11 myyntijohtaja Jari Rantamäki, puh. 0400 308 869 ja Mercuri Urvalissa seniorikonsultti Esko Oja, puh. 020 742 0535. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 11.6.2017 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-10976.

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshoreteollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavan rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme. Työllistämme noin 1835 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 375,5 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi