Avoimet työpaikat Lakea Oy Jyväskylä Julkaistu Haku päättyy

Aluepäällikkö

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen.
Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen tulevaisuudessakin. Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen asumisessa.

Teemme yhteistyötä alansa johtavien ja osaavimpien kumppanien kanssa ympäri Suomea. Lakean pääomistajia ovat 15 vahvaa pohjalaista kuntaa. Omistajakunta on sitoutunut kehittämään yhtiötä valtakunnalliseksi vaikuttajaksi.

Työn kuvaus:
Asiakkaamme Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Jyväskylään ammattitaitoista, kokenutta ja esimies- ja rakennuttamistehtävistä innostunutta aluepäällikköä.

Toivomme sinulta:
Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä ja kilpailutuksista. Osaat toimia asiantuntijaesimiehenä. Ymmärrät asuntorakennuttamisen liiketoimintalogiikan, maanhankinnan ja tontin vaatimukset, tavoitteet ja suunnittelunohjauksen merkityksen. Myynnillinen ote kulkee mukana työsi jokaisella osa-alueella. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Et pelkää tarttua työhön ja uusiin haasteisiin. Olet johtamiskykyinen, sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana.

Tehtäviisi kuuluu:
Aluepäällikkönä vastaat tuloksellisesta toiminnasta tavoitteiden mukaisesti sekä toimit toimiston esimiehenä. Osana tätä kokonaisuutta vastaat alueesi tontinhankinnasta, hankekehityksestä, rakennuttamisesta, myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtäviin kuuluu myös asiakassuhteiden edistäminen sekä yhteydet viranomaistahoihin.

Tarjoamme sinulle:
Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Voit kehittää ja kehittyä tehtävässä, joka on mahdollisuuksia täynnä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae tehtävää sivujemme kautta viimeistään 4.2.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lakea Oy

Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa.

Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen ideoimiseen ja kehittämiseen.

Teemme yhteistyötä alansa johtavien ja osaavimpien kumppanien kanssa ympäri Suomea.

Lakean pääomistajia ovat 15 vahvaa pohjalaista kuntaa. Omistajakunta on sitoutunut kehittämään yhtiötä valtakunnalliseksi vaikuttajaksi.

Lakealle on myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen johtamisjärjestelmäsertifikaatti, joka koskee Lakean rakennuttamista, isännöintiä, kiinteistösijoittamista ja välityspalveluja sekä asuntomyyntiä. Standardin avaintekijät on laadunhallinnan johtaminen sekä kestävän liiketoiminnan toteuttaminen, ja laatujärjestelmän sertifiointi osoittaa yrityksen sitoutumista luotettavuuteen, asiakastyytyväisyyteen sekä jatkuvaan kehitykseen.

Lakea on saanut myös Kauppalehden myöntämät Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit. Menestyjä-sertifikaatti myönnetään Kauppalehden tekemän tunnuslukuvertailun perusteella, jossa analysoidaan kuutta taloudellista osa-aluetta: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta ja riskinsietokykyä. Samalla mittaus ennakoi myös menestyksen jatkumista.

Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

  

Rakennuslehden pääuutisia