Aluepäällikkö

Sijainti Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 7.3.2018 Hae viimeistään 14.3.2018

Dry Ice Finland on Suomen johtava kuivajääalan yritys. Toiminta alkoi 2014 ja yritys on palvellut jo tuhansia yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä eri tyyppisissä käyttökohteissa. Yritys tarjoaa kuivajääpuhdistuspalvelua valtakunnallisesti. Katso lisää: www.dryice.fi

Asiakkaamme liiketoiminta kasvaa vauhdilla ja yritys tarvitsee ALUEPÄÄLLIKKÖÄ myyntitehtäviin Uudenmaan alueelle.

Tehtäviisi kuuluu Dry Icen Finland:in palveluiden monipuolinen myynti rakennusteollisuuden toimijoille. Päiväsi rakentuvat asiakasrekisterin ylläpidosta, aktiivisesta kontaktoinnista, asiakaskäynneistä ja koepuhalluksista. Työ jakautuu konttorityöhön ja työmaakatselmuksiin, koska välillä sujahdat sujuvasti työmaatakkiisi ja ajat potentiaalisen asiakkaan luo demoamaan työtä. Hinnoittelet tarjouksen ja hoidat kaupan kotiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Rakennusteollisuuden tai korjausrakentamisen tuntemus on erittäin tärkeää, jotta osaat löytää sen oikean sävelen asiakkaiden kanssa. Havainnoit sopivia kohteita, hyödynnät verkostojasi, ideoit ja toimit aktiivisesti sekä asiakaslähtöisesti. Liikut asiakkaiden luokse omalla autolla ja demot taas ajetaan tekemään työnantajasi autolla.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle vahvassa kasvussa olevan yrityksen täyden tuen, itsenäisen työnkuvan ja huikean mahdollisuuden edetä työssäsi. Kasvat ja kehityt roolissasi yhdessä yrityksen kanssa! Palkkaus muodostuu kuukausittaisesta takuupalkasta ja provisioista. Voit halutessasi työskennellä myös oman yrityksesi laskutuksen kautta.

Tule mukaan menestystarinaan ja täytä vaivaton hakemus osoitteessa www.lead.fi 14.3.2018 mennessä. Kun sopiva henkilö löytyy, hänet palkataan heti!

Tai soita puh. 050 336 8498 / Minna Vornila, LEAD ja myy itsesi haastatteluun. Sähköpostia saa lähettää osoitteeseen minna.vornila@lead.fi

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. Me välitämme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi