Aluepäällikkö

Sijainti Keski- ja Itä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 29.6.2018 Hae viimeistään 26.8.2018

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asunto­palveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia.

Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi

Toiminnan laajentuessa haemme nyt vakituiseen työhön Jyväskylään kokenutta ja kehitysideoita porisevaa

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ
Aluepäällikön työssä päätehtäväsi on vastata tuloksellisesta toiminnasta tavoitteiden mukaisesti sekä toimia toimiston esimiehenä. Vastaat alueesi tontin hankinnasta, hankekehityksestä, rakennuttamisesta ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtävään kuuluu myös asiakassuhteiden edistäminen ja yhteydet viranomaistahoihin.

MITÄ PITÄISI OSATA?
Olet kerännyt kokemusta rakennuttamisesta ja kilpailutuksista sekä asiantuntijoiden johtamisesta. Tiedät, miten asuntorakennuttamisen liiketoimintalogiikka toimii ja ymmärrät maanhankinnan ja tontin vaatimukset. Sinulla on näkemystä tavoiteasetannasta, tavoitteiden seurannasta ja suunnittelunohjauksesta.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Tärkeintä osaamista ovat kuitenkin kokemus rakennuttamistehtävistä ja rakennuttamisen johtamisesta, myynnillisyys ja asiakaslähtöisyys. Toivomme myös, että hallitset hyvin yleisimmät Office- ja suunnitteluohjelmistot.

MITÄ SAAT MEILTÄ?
Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

MITEN HAET?
Rekrytointia hoitaa Adecco Finland Oy. Tiedustelut Satu Hovisalmi p. 040 570 5917. Lisätietoa paikasta löydät adecco.fi-sivulta >

Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään su 26.8.2018 >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi