Aluepäällikkö asfalttiliiketoimintaan

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 17.4.2018 Hae viimeistään 9.5.2018

Tule vetämään Tampereen alueemme asfalttiurakointia! Haemme joukkoomme tulosvastuullista aluepäällikköä, joka innostaa yksikkönsä parhaaseen tulokseen hyvällä meiningillä. Aluepäällikkö vastaa yksikkönsä urakointiin liittyvästä tuotannollisesta toiminnasta.

Työssäsi vastaat yksikkösi taloudesta, tarjouslaskennasta, budjetoinnista, ennusteista ja raportoinnista. Teet aktiivista asiakastyötä yhdessä myyntiorganisaation kanssa ja etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia markkinoilta. Esimiehenä motivoit henkilöstöä parhaisiin suorituksiin ja varmistat että työ tehdään tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. NCC:lle toimimme myös aina yhteisten toimintamallien ja työtapojen mukaisesti. Aluepäällikkö raportoi Länsi-Suomen aluejohtajalle.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi!
Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja omata rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä pohjakoulutusta (DI, ins, rkm, tekn)
  • muutaman vuoden kokemusta rakennusalalta sekä kaupallisessa vastuussa toimimisesta
  • kokemusta esimiestehtävistä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • hyviä IT-valmiuksia
  • hyvää englannin kielentaitoa.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen toimija ja sitoudut yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Kommunikoit luontevasti asiakkaiden, oman henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Esimiehenä olet kannustava ja viet määrätietoisesti omaa joukkoasi kohti hyviä tuloksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden myös itse kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aluejohtaja Ville-Veikko Jäppilä, p. 040 587 4261, ville-veikko.jappila@ncc.fi

Hae paikkaa heti tai viimeistään 9.5.2018.

NCC on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksiä sekä Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Panostamme tuotekehitykseen ja olemme tuoneet markkinoille lukuisia erikoispäällysteitä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi