Aluepäällikkö ja aluemyyntipäällikkö

Lakan Betoni Oy
Sijainti Joensuu ja Loppi
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2017 Hae viimeistään 9.10.2017

 Lakan Betoni Oy (www.lakka.fi) on vuonna 1965 perustettu vakavarainen perheyritys. Toiminta- ajatuksemme on tuottaa teollisesti kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja ja niihin liittyviä palveluita. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, kuivatuotteet, elementit ja valmisbetoni. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 27 M€ ja työllistämme keskimäärin 120 henkilöä. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme
Aluepäällikköä
myyntitiimin vetäjäksi Itä-Suomen alueelle.

Tehtävänäsi on myydä Lakan kuivatuotteita ja järjestelmiä, sekä harkko- ja ympäristöbetonituotteita Itä-Suomen alueella. Vastaat Itä-Suomen myynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä. Asiakaskuntasi koostuu rakennusliikkeistä, urakoitsijoista ja jälleenmyyjistä. Suunnittelijakentän tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta kenttämyynnistä, uusiasiakashankinnasta sekä kykyä johtaa ja motivoida tiimiä. Rakennusalan ja rakennusmateriaalien tuntemus katsotaan eduksi, koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen. Omaat hyvät myyntitaidot ja kyvyn havainnoida markkinoiden muuttuvia tarpeita ja välittää tietoa oman tuotekehityksen tueksi. Itä-Suomen myyntipiiriin kuuluvat P- ja E-Karjala, P- ja E-Savo, Kainuu ja osia Keski-Suomen läänistä. Lakan Betonin Itä-Suomen myyntikonttori sijaitsee Joensuussa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme
Aluemyyntipäällikköä
urakoitsijamyyntiin Etelä-Suomen alueelle.

Tehtävänäsi on myydä Lakan kuivatuotteita ja järjestelmiä, sekä harkko- ja ympäristöbetonituotteita Etelä-Suomen alueella, painopisteenä pääkaupunkiseutu. Asiakaskuntasi koostuu rakennusliikkeistä, urakoitsijoista ja rautakaupoista. Suunnittelijakentän tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta kenttämyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Rakennusalan ja rakennusmateriaalien tuntemus katsotaan eduksi, koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen. Omaat hyvät myyntitaidot ja kyvyn havainnoida markkinoiden muuttuvia tarpeita ja välittää tietoa oman tuotekehityksen tueksi. Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla.

 

Tarjoamme tehtävän alalla tunnettujen tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, mukavat työkaverit, sekä erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Lisätietoa tehtävistä antaa Timo Välenoja, Target Headhunting Oy, puh. 050 444 2783, sähköposti: timo.valenoja@targetheadhunting.fi.

Hakuaika aluepäällikön tehtävään päättyy 9.10.2017.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi