Arkkitehti

Sijainti Hamina, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 15.3.2018

ARKKITEHTI  Työavain 27-160-2018             

Haemme Puolustushallinnon rakennuslaitoksen keskusyksikköön rakennuttamisen toimialalle arkkitehtia monipuolisiin tarveselvitys-, hankesuunnittelu-, projektinjohto- sekä alueiden ja tilankäytön asiantuntijatehtäviin.

Tarjoamme näköalapaikan maamme rakentamiseen ja mahdollisuuden työskennellä ajanmukaisin välinein itseään ja työympäristöään kehittäen. Keskusyksikkömme sijaitsee Haminassa. Työskentely tapahtuu toimipisteessämme Helsingissä ja työtehtäviin kuuluu käyntejä Haminassa.

Hakijalta edellytämme tehtävän mukaista tutkintoa ja suunnittelu-, rakennuttamis- tai muuta tehtävään soveltuvaa työkokemusta vähintään 5 vuotta sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme hakijalta yhteistyökykyä sekä innostunutta, ennakkoluulotonta ja kehityshaluista asennetta. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja: www.phrakl.fi ja toimialajohtaja Raimo Jokela, puh. 0299 83 1320.

Hakuaika päättyy 15.3.2018 kello 16:15. Tehtävä on vakinainen ja alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Katso tarkempi tehtävänkuvaus ja hakuohjeet työavaimen mukaan osoitteesta: www.valtiolle.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi