Arkkitehti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.4.2018 Hae viimeistään 30.4.2018

Kasvumme jatkuu ja on tullut tarve vahvistaa kiinteistökehitys tiimiämme yhdellä uudella avainosaajalla.

Haemme ARKKITEHTIA

Sijaintipaikkana Helsinki.

Monipuolinen tehtäväkenttäsi pitää sisällään hoivakotien suunnittelun koordinointiin sekä suunnittelun ohjaukseen. Osallistut kaavoitushankkeisiin ja hankkeiden alkupään arkkitehtisuunnitteluun. Toimit kiinteässä yhteistyössä rakennuttajakonsultin sekä hankkeen eri vaiheiden sidosryhmien kanssa.  Olet keskeisessä asemassa varmistamassa turvallisen ja mieluisan arjen loppukäyttäjille, ja haluat omalla työlläsi varmistaa korkean laatutason koko projektin läpiviennin ajan.

Kuulut muutaman hengen kiinteistökehitys tiimiin, joka toimii tukenasi. Voit siis olla joko urasi alkutaipaleella (työkokemusta 1-2 v tai jo kokeneempi osaaja). Työtehtävät muokataan osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asuntorakentamisesta sekä ymmärrystä pääsuunnittelijan ja rakennuttajan toiminnasta hankkeissa. Sinulla on rakennus- tai arkkitehdin koulutustausta sekä kykyä hallita useampaa eri vaiheissa olevaa hanketta samanaikaisesti.

Toimit työssäsi liiketoimintalähtöisesti. Viihdyt kasvavan yrityksen rennossa ilmapiirissä. Haluat vaikuttaa omalla osaamisalueellasi ja olet helposti lähestyttävä, aktiivinen vuorovaikuttaja ja työskentelet joustavasti eri sidosryhmien kanssa. AutoCad tai ArchiCad osaamisesi on välttämätön tavallisten MS Office sovellusten lisäksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan SOTE-alan johtavassa yrityksessä ja alan isoimmalla rakennuttajalla. Pääset mukaan kehittämään ja kehittymään osana Attendoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Vivi Stening, puh. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle/ mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.4.2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi