Arkkitehti mielenkiintoisiin projekteihin

Cramo Adapteo
Sijainti Ylöjärvi
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2017 Hae viimeistään 7.4.2017

Cramo Adapteo etsii nyt Ylöjärven tehokkaaseen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen arkkitehtia uusiin projekteihin.

Cramo Adapteo on ollut vakaan ja kannattavan kasvun tiellä hyvin pitkään, ja innovatiivisia toiminta­mallejamme kehitetään jatkuvasti. Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja ympäri Suomea ja Pohjois-Eurooppaa yhteistyössä kaupunkien, kuntien ja yritysten kanssa.

Projektien määrän ja monimuotoisuuden lisääntyessä etsimme nyt joukkoomme sinua, joka motivoidut sekä erilaisten projektien tuomasta vaihtelevuudesta että mahdollisuudesta itsenäiseen työskentelyyn. Projektinhallinta sujuu sinulta rutiinilla ja useat samanaikaiset, toisinaan nopeatempoisetkin hankkeet pysyvät hyvin käsissäsi. Sinulla on arkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai vastaavan koulutus sekä kokemusta ja näkemystä suunnittelutyöstä.

Työtehtäväsi tulee olemaan pääasiassa vakioiduilla tilaelementtijärjestelmillä toteutettavien projektiemme arkkitehtisuunnittelu. Hankkeesta riippuen työnkuvaasi voi kuulua lisäksi erikoissuunnitelmien teettäminen sekä suunnitelmien yhteensovittaminen. Yhteistyö eri sidosryhmien, viranomaisten ja asiakkaiden kanssa on myös oleellinen osa työtäsi.

Pääset lisäksi vaikuttamaan jatkuvaan tuotekehitykseemme hakiessamme uusia ja edistyksellisiä tapoja tehdä entistäkin parempia moduuliratkaisuja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haastavassa tehtävässä alan kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa. Palkan lisäksi panostamme osaamisesi kehittämiseen myös työsuhteen kestäessä. Hyviin työsuhde-etuihimme kuuluu mm. hieronta.

Tueksesi uuteen työhön saat mukavan ja ammattitaitoisen työporukan.

Toimi nopeasti!

Hae paikkaa pikimmiten, täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Cramo Adapteon suunnittelupäällikkö Anu Aho 050 527 0159.

Cramo Adapteo on siirtokelpoisten tilojen vuokraamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö vuokraa väliaikaisia tiloja mm. kouluiksi, päiväkodeiksi, toimistoiksi ja majoitustiloiksi. Asiakkaita ovat pääasiassa julkinen sektori sekä yritykset. Cramo Adapteo on osa Cramo-konsernia. Lisätietoa: www.cramoadapteo.fi

Lähetä hakemuksesi tästä

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi