Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Arkkitehtia, projekti-insinööriä, lvi-, sähkö- ja rakenne-suunnittelijoita ja rakennuttaja-konsulttia/valvojaa

Helsinki. Haemme uudis- ja korjausrakentamisen monipuoli­siin hankkeisiimme:

arkkitehtia
projekti-insinööriä
lvi-, sähkö- ja rakenne-suunnittelijoita
rakennuttaja-konsulttia/valvojaa

Tuo osaamisesi kokonaissuunnitteluumme ja kehity samalla rakennusalan moniosaajana. Toivomme vah­van kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, avoimuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu, vas­tuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Tarjoamme myös ison konsernin henkilöstöedut.

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja hae 6.1.2017 men­nessä optiplan.fi

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia