Asennuspäällikkö LVI-yksikköön

Päivämäärät Julkaistu 8.11.2018 Hae viimeistään 30.11.2018

Haemme Vantaalle

Asennuspäällikköä Etelä-Suomen toimitilauudisprojektien LVI-yksikköön

Vastaat yksikön resurssien (aliurakoitsijat, työntekijät) turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toiminnasta, käytön suunnittelusta ja suunnitelman ylläpitämisestä tilauskantaan, tarjouskantaan ja markkinatilanteeseen nähden. Lisäksi vastaat omien asennusresurssien ohjauksesta projekteille tarpeen mukaisesti sekä resurssien ohjauksesta yhteistyössä liiketoimintojen välillä. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa vuokratyövoiman ja aliurakoinnin käyttämisen tarpeista sekä pyrit kehittämään ja tehostamaan toimintaa. Olet vahva ja tulostavoitteinen joukkueesi johtaja ja sinulla on hyvät suhteet alan sidosryhmiin.

Edellytämme sinulta LVI- insinöörin koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista työnjohto- ja projektitehtävistä. Lisäksi sinulla on KVV- ja/tai IV- työnjohtopätevyydet ja kaukolämpöpätevys. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, tuloksenteko-, paineensieto- ja päätöksentekokykyä, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi laskemme eri urakkamuotojen ja sopimusmallien, työmaasopimusasioiden, sekä sopimusjuridiikan – ja ehtojen tuntemuksen ja työsuhdeasioiden hallinnan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa. Yksikkömme on keskeisenä toimijana alueemme vaativissa urakkakohteissa kuten Olympiastadion, Metro- ja Tripla hankkeissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Reima Alanko, puh. 040 300 5107, tai sähköpostilla reima.alanko@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 30.11.2018

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi