Asfaltin laskentapäällikkö

NCC
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 21.1.2021 Hae viimeistään 14.2.2021

Haemme joukkoomme laskentapäällikköä Kanta- ja Päijät-Hämeen sekä Kymenlaakson alueelle. Työssäsi vastaat alueen tarjouslaskennasta ja -seurannasta yhdessä aluejohtajan kanssa. Olet urakka-asiakirjojen asiantuntija, erittäin kustannustietoinen ja käytännönläheinen sekä osallistut myös alueen hankintoihin.

Osana tiimiä osallistut alueen projekteihin liittyviin tukitoimiin, kuten töiden suunnitteluun ja koordinointiin sekä teet yhteistyötä muiden alueiden laskentapäälliköiden kanssa.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi!

Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:
  • ensisijaisesti soveltuvaa teknistä pohjakoulutusta (ins, rkm, tekn)
  • useamman vuoden kokemusta infra-/asfalttialalta
  • kokemus ja ymmärrys työmaatehtävistä katsotaan eduksesi
  • hyvää taloudellista osaamista ja IT-valmiuksialahtila
  • yhteistyökykyä

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen toimija ja sitoudut yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Kommunikoit luontevasti asiakkaiden, oman henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden myös itse kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Joni Vasko, aluejohtaja, p. 050 501 9854, joni.vasko@ncc.fi

Hae paikkaa heti tai viimeistään 14.2.2021.

NCC Industry on asfalttimarkkinan toiseksi suurin toimija sekä Suomessa että pohjoismaisesti. Suomessa asfalttiyksikkömme työllistää kauden aikana noin 250 NCC:läistä. NCC on alan edelläkävijä matalalämpöasfaltin ja elinkaarituotteiden kehittäjänä ja tuottajana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi