Asfalttityöntekijä

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 16.3.2018 Hae viimeistään 15.4.2018

Asfalttityöntekijöitä

Asfalttikausi lähestyy – tule meille töihin! Haemme ammattitaitoisia asfalttityöntekijöitä päällystyksen kaikkiin työtehtäviin Etelä-Suomen alueella. Tule osaavaan porukkaan, jossa on oikea tekemisen meininki ja laadukasta työtäsi arvostetaan.

Työtehtäviä voivat olla:

  • Perämies
  •  Levittimen kuljettaja
  • Jyrän kuljettaja
  •  Kolamies
  •  Lapiomies

Tule varmistamaan projektiemme hyvä laatu ja tekemään töitä turvallisesti! Asfalttityöntekijä toimii työnjohdon alaisuudessa ja ohjauksessa, mutta tasavertaisena osaajana työmaan onnistumisessa.

TOIVOMME SINULTA

Tärkeintä tehtävässä on monipuolinen kokemus ja oikea asenne! Toivomme että olet ryhmätyöhön kykenevä joukkuepelaaja, omaat positiivisen asenteen tiukoissakin tilanteissa ja osaat toimia omatoimisesti ja ratkaisutahto edellä mahdollisissa pulmatilanteissa.

Meillä NCC:llä työtämme ohjaavat arvomme; rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys. Edellytämme jokaiselta työntekijältä arvojen mukaista toimintaa sekä ehdotonta sitoutumista työturvallisuuteen ja eettisten pelisääntöjemme noudattamiseen.

TARJOAMME

Mukavat työkaverit, sopivasti haastetta, mahdollisuuden kehittää tekemistämme ja kehittyä ammattilaisena. Pidämme huolta työhyvinvoinnista ja tarjoamme vakaan ja luotettavan talon edut.

Hae vapaamuotoisella ja lyhyellä hakemuksella heti tai viimeistään 15.4. mennessä.

Hae paikkaa tästä.

Lisätietoja antaa työmaapäällikkö Juho Kitinoja, juho.kitinoja@ncc.fi, 040 865 8601

NCC Industry on Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Panostamme tuotekehitykseen ja olemme tuoneet markkinoille lukuisia erikoispäällysteitä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi