Avoimet työpaikat Arkta Rakennuttajat Oy Tampere Julkaistu Haku päättyy

Asiakaspalveluinsinööri

HAEMME TIIMIIMME ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Toimit asiakkaiden, asuntomyynnin ja työmaiden kanssa muutostöiden suunnittelussa, tarjouslaskennassa ja koordinoinnissa. Avustat asiakkaita materiaalivalinnoissa toteuttaen heidän toiveitaan.

Vahvuuksiasi ovat aktiivinen, itsenäinen ja positiivinen työskentelyote. Erinomaiset yhteistyötaidot, tarkkuus ja ripeys ovat sinulle luontaisia.  Odotamme soveltuvaa rakennusteknistä  koulutusta.

Tarjoamme haastavia projekteja uusien kotien sisustusmateriaalien ja muutossuunnittelun parissa sekä innostavan tiimin tuen viihtyisässä työympäristössä.

LISÄTIEDOT: Adeccon myyntipäällikkö Maarit Syrjä puh. 050 444 4456. Jätä hakemus ja CV 17.12. mennessä osoitteessa adecco.fi

Arkta konserni on yksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan

tyylikkäistä asunnoista ja asiatuntevasta kiinteistökehittämisestä. Asiakkaitamme ovat kuluttajat,sijoittajat sekä yhteiskunnalliset rakennuttajat. Rakenteilla on yli 400 viihtyisää Arkta-kotia.

Lue lisää Arktan avoimista työpaikoista täällä:

ARKTA.FI/REKRY

Arkta Rakennuttajat Oy

Arkta konserni on 29 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan tyylikkäistä asunnoista, asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä, täsmällisistä urakointipalveluista sekä korjausrakentamisen erikoisosaamisesta. Asiakkaitamme ovat kuluttajat, sijoittajat sekä yhteiskunnalliset rakennuttajat. Liikevaihtomme vuonna 2017 on n. 40 miljoonaa euroa. Rakenteilla on yli 400 viihtyisää ja toimivaa Arkta-kotia.

Rakennuslehden pääuutisia