Asiakaspalveluinsinööri

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 12.12.2017 Hae viimeistään 17.12.2017

Arkta konserni on yksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan tyylikkäistä asunnoista ja asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä. Asiakkaitamme ovat kuluttajat, sijoittajat sekä yhteiskunnalliset rakennuttajat. Rakenteilla on yli 400 viihtyisää Arkta-kotia.

HAEMME TIIMIIMME
ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Toimit asiakkaiden, asuntomyynnin ja työmaiden kanssa muutostöiden suunnittelussa, tarjouslaskennassa ja koordinoinnissa. Avustat asiakkaita materiaalivalinnoissa toteuttaen heidän toiveitaan.

Vahvuuksiasi ovat aktiivinen, itsenäinen ja positiivinen työskentelyote. Erinomaiset yhteistyötaidot, tarkkuus ja ripeys ovat sinulle luontaisia. Odotamme soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta.

Tarjoamme haastavia projekteja uusien kotien sisustusmateriaalien ja muutossuunnittelun parissa sekä innostavan tiimin tuen viihtyisässä työympäristössä.

LISÄTIEDOT: Adeccon myyntipäällikkö Maarit Syrjä puh. 050 444 4456. Jätä hakemus ja cv 17.12. mennessä osoitteessa adecco.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi