Asiakaspalveluinsinööri

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 26.4.2019 Hae viimeistään 5.5.2019

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Haemme Tampereen yksikköömme lisävahvistukseksi

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työtehtävä notkeassa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastaat asiakaspalvelusta ja asukasmuutosneuvotteluista yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja työmaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa muutostyöohjeiden laadinta, työmaatarkastukset ja osallistuminen myyntiin. Olet aktiivinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. Sinulla on myös luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä halua kehittää asuntorakentamista asiakkaan näkökulmasta.

Sinulla on rakennusalan koulutus sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista. Kokemus uudisasuntopuolelta sekä asiakasmuutostöiden tekemisestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Matti Joensuu, puh. 040 7132 810 tai matti.joensuu@peab.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV 5.5.2019 mennessä osoitteessa:

peab.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi