Asiakaspalveluinsinööri ja asuntomyyjä

Lemminkäinen Talo Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 31.1.2018

Etsimme Tampereelle talonrakentamiseen

Asiakaspalveluinsinööriä

Asiakaspalveluinsinöörinä vastaat asukkaille tehtävistä asukasmuutos- ja lisätöistä sekä niihin liittyvistä tarjouksista ja hankinnoista. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelunohjauksen, asuntomyynnin sekä työmaiden kanssa. Pidät kiinni asetetuista tavoitteista ja tuot esiin oman asiantuntemuksesi rakennushankkeeseen. Varmistat osaltasi, että asukasmuutostyöprosessi toimii tehokkaasti.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus. Asiakaspalvelutyö on vahvuutesi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja toimivaa sidosryhmäyhteistyötä. Nykyaikaisten tietoteknisten laitteiden ja -järjestelmien hallinta ovat vahvuuksiasi. Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Asuntomyyjää

Vastaat Lemminkäisen laadukkaiden uudisasuntojen esittelystä, myynnistä ja markkinoinnista itsenäisesti Tampereen alueella myyntipäällikön alaisuudessa. Pääset antamaan näkemyksesi myös kohteiden asiakaslähtöiseen suunnitteluun sekä kohdemarkkinoinnin ideointiin ja toteutukseen. Pidät proaktiivisella otteella huolta asiakassuhteista: vastaat ostajien tiedusteluihin nopeasti ja täsmällisesti, pidät yllä rekisteriä potentiaalisista ostajista ja olet heihin yhteydessä. Seuraat myös alueen markkina- ja kilpailutilannetta aktiivisesti.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus myyntitehtävistä sekä kaupallinen ja/tai tekninen koulutus. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa, ruotsinkielentaidosta on hyötyä. LKV-pätevyys sekä rakennusalan ja RS-asioiden tuntemus on sinulle eduksi, samoin teknisten piirustusten ja asiakirjojen lukutaito. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olet ulospäin suuntautunut ja tuloshakuinen, ja omaat vahvat myynti-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot. Jaksattyöskennellä pitkiäkin aikoja tehokkaasti ja suunnitelmallisesti priorisoiden tärkeimmät tehtävät.

Lisätietoja tehtävistä antaa asuntomyyntipäällikkö Maarit Kelloniemi, p. 050 368 2263

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.01.2018 mennessä www.lemminkainen.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi