Asiakaspalvelupäällikkö

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.9.2017 Hae viimeistään 8.10.2017

Skanska Kodit hakee

asiakaspalvelupäällikköä Helsinkiin

Asiakaspalvelupäällikkönä toimit asiakasvastaavatiimin tiiminvetäjänä. Varmistat asiakasvastaavatiimin parhaan mahdollisen toiminnan tiiviissä yhteistyössä projektitiimin, asuntomyynnin ja rakentajan kanssa. Osallistut lisäksi asiakaspalvelukonseptin kehittämiseen. Toimit myös itse omien projektien asiakasvastaavana.

Skanska Kotien asiakasvastaavatiimi tukee asiakkaitamme asunnon ostohetkestä sisäänmuuttoon saakka, auttamalla sisustusvalintojen teossa ja muutostöissä, pitämällä asiakkaisiin aktiivisesti yhteyttä, tiedottamalla rakentamisen eri vaiheista ja järjestämällä asiakastilaisuuksia. Asiakasvastaavatiimi toimii myös tiiviissä yhteistyössä työmaiden kanssa koordinoimalla asiakkaiden valintojen toteutumista työmailla.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän alan huippuyrityksessä. Monipuolisessa tehtävässä pääset parantamaan vanhaa ja kehittämään uutta kannustavassa porukassamme.  Työ on yhdistelmä esimiestyötä, asiakastyötä, asuntojen suunnittelua, toimistotyötä ja työmailla työskentelyä. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, ja asiakaskokemus on Kotien vahva kilpailuetu. Tässä tehtävässä pääset mukaan parantamaan toimintaamme entisestään.

Arvostamme

  • vahvaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • esimieskokemusta
  • työmaatyöskentelykokemusta tai hyvää rakentamisen prosessin tuntemista
  • rakennusalan koulutusta tai kokemusta
  • palveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta
  • yhteistyötaitoja, sisukkuutta ja paineensietokykyä
  • rohkeutta tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin kärsivällisesti
  • ratkaisuhakuisuutta ja käytännönläheisyyttä
  • näkemystä ja kokemusta kodin sisustamisesta ja sisustusmateriaaleista.
  • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden pituinen, sijaisuus.

Hae töihin meille

Lähetä hakemuksesi 8.10.2017 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Suvi Metsäranta, p. 050 300 0615, suvi.metsaranta@skanska.fi. Suvin tavoitat parhaiten 20.9. klo 13–15 ja 25.9. klo 12–14.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi