Asiakasvastaava

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 7.12.2020 Hae viimeistään 4.1.2021

Haemme kahta asiakasvastaavaa Tampereelle.

Mitä pääset tekemään?
Asiakasvastaavana tuet asiakkaitamme asunnon ostohetkestä sen valmistumiseen ja muuttoon saakka. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja pääsevät muuttamaan omanlaiseensa kotiin. Autat heitä sisustusvalinnoissa ja mahdollisissa muutostöissä, ja yhdessä työmaatiimin kanssa huolehdit, että valinnat toteutuvat. Hoidat yhteydenpidon asiakkaisiin, suunnittelijoihin ja rakentajiin, ja varmistat sisutusvalintoihin ja muutostöihin liittyvien tietojen ajantasaisuuden ja oikeellisuuden. Pidät asiakkaisiin aktiivisesti yhteyttä, tiedotat rakentamisen vaiheista ja järjestät asiakastilaisuuksia. Varmistat, että työmaa on tietoinen asiakkaiden valinnoista ja muutostöistä. Kohteen valmistuessa osallistut asukastarkastuksiin ja käytönopastuksiin yhdessä työnjohdon kanssa. Tehtävä on monipuolinen yhdistelmä asiakastyötä ja asuntosuunnittelua rakennuttajan ja rakentajan tiimissä. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Skanska Kodeilla keskitymme hyvään asumiseen ja luomme asiakkaillemme maailman parhaita koteja. Meille tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia, ja erinomainen asiakaskokemus on yksi kilpailueduistamme. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on toimintamme ytimessä, mitä tukee tarjoamamme digitaaliset palvelut. Olet valtakunnallisen Skanska Kotien asiakaspalvelutiimin jäsen. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Tampere, minkä lisäksi odotamme valmiutta liikkua. Hyödynnät työssäsi erilaisia järjestelmiä, kuten Microsoft 365 (mm. Sharepoint), CAD, Gbuilder ja OmaSkanska -palveluportaalia.

Mitä toivomme sinulta?
– asiakaslähtöistä ja järjestelmällistä toimintatapaa
– näkemystä ja kokemusta kodin suunnittelusta, sisustamisesta ja materiaaleista
– rakennusalan koulutusta
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana innovatiivista tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.1.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma (p. 040 844 8630, marja.kuosma@skanska.fi) ja yksikönjohtaja Toni Tuomola (p. 040 754 3045, toni.tuomola@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja kohteistamme. Ota yhteyttä!

Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: interior design, customer service

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi