Avoimet työpaikat Destia Oy Julkaistu Haku päättyy

Asiantuntijapalveluiden johtaja

Haemme tositoimiin
Asiantuntijapalveluiden johtajaa

Infran suunnittelu- ja tiestötietopalveluihin keskittyneet Destian Asiantuntijapalvelut ovat matkalla alan ykköseksi. Viimeiset kaksi vuotta olemme panostaneet positiiviseen ”tekemisen meiningin” ilmapiiriin, myynnin kehittämiseen, sekä digitalisaatioon. Näissä olemme erinomaisella kehityspolulla – ja nyt olemme siirtymässä seuraavalle kaarelle panostamaan entistä enemmän osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen, uusiin konsepteihin sekä asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Olemmekin etsimässä Sinua johtamaan Asiantuntijapalvelumme asiakkaan ykkösvalinnaksi. Työssäsi painottuu vahvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittäminen sekä myynnillisen otteen vahvistaminen.

Vastaat itsenäisesti Destian Asiantuntijapalveluiden johtamisesta strategian suuntaviivojen mukaisesti, henkilöstön osaamisen ja osaajien kehittämisestä, rekrytoinneista, palveluiden myynnistä ja markkinoinnista sekä yhteistyöstä kumppanien ja sisäisten toimijoiden kanssa. Lisäksi vastaat Asiantuntijapalveluille asetettujen tulos- ja henkilöstötavoitteiden saavuttamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle haastavan johtotehtävän, kunnianhimoiset tavoitteet sekä innostavan ilmapiirin. Työssäsi pääset vaikuttamaan Destian menestykseen tulevaisuudessa ja johtamaan Asiantuntijapalveluitamme asiakkaan ykkösvalinnaksi.

Lue lisää tehtävästä ja hae tositoimiin 15.10. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry.

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä.

Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.

Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Destia Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia