Avoimet työpaikat JLL Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Asiantuntijoita teknisiin due diligence palveluihin

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 70 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille. Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia ja käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla. www.jll.fi

Asiantuntijoita teknisiin due diligence palveluihin

Haemme sähkö-, LVI- ja rakennustekniikan asiantuntijoita kiinteistöjen teknisiä due diligence selvityksiä tekevään tiimiin. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vasta urasi alussa oleva. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarkempi tehtävänkuva muodostetaan valittujen henkilöiden osaamisalueiden ja kokemuksen perusteella. TDD palvelut toimivat mm. kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien apuna. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme tietoa mm. kiinteistön nykykunnosta, tulevista korjaustarpeista, järjestelmien ja rakennusosien jäljellä olevasta käyttöiästä sekä tulevien korjausten kustannuksista.

Edellytämme reipasta asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennus-, sähkö- tai LVI-tekniikan DI tai AMK-insinööri. Lisäksi tarvitset suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä sekä hyvän tiimin, jossa voit kehittyä edelleen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteeseen nina.kujala@eu.jll.com viimeistään 30.6.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Nina Kujala, Head of TDD, nina.kujala@eu.jll.com

Rakennuslehden pääuutisia