Asuntomyyjä

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2018 Hae viimeistään 18.3.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen: rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Haemme Helsingin yksikköömme

ASUNTOMYYJÄÄ

Tarvitsemme myynnin ja markkinoinnin lisävahvistusta pääkaupunkiseudulle. Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työtehtävä notkeassa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastuullasi on hoitaa asuntokauppoja omatoimisesti ensikontaktista muuttoon saakka, jälki-markkinointia unohtamatta. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen ja pidät ih-misten kanssa työskentelemisestä. Sinulla on myös luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tar-peita sekä halua kehittää ja ylläpitää asiakassuhteita. Seuraat, raportoit ja analysoit tuloksia sekä kehität toimintaamme niiden perusteella ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Kokemus uudisasuntopuolelta katsotaan eduksi.

Lisätietoja: markkinointi- ja myyntipäällikkö Leena Sirkiä, leena.sirkia@peab.fi

Jätä hakemuksesi 18.3.2018 mennessä
osoitteessa peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi