Asuntosuunnittelun johtaja

Ramboll
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 8.12.2017 Hae viimeistään 7.1.2018

ONKO SINULLA VAHVA TAHTO MENESTYÄ? (MEILLÄ ON AVAIMET ONNISTUMISEEN)
www.ramboll.fi/tyopaikat

 

Haemme Kiinteistöt & Rakentaminen -toimialan Espoon toimipisteeseen

ASUNTOSUUNNITTELUN JOHTAJAA

Tehtävänäsi on kehittää uudenlaista digitulevaisuuden asuntosuunnittelukonseptia, yhtenäistää asuntosuunnittelun prosesseja sekä johtaa suunnitteluhankkeita siten, että voimme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen integroiduissa asuntosuunnittelun monialaprojektitoimituksissa.

Odotamme
Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista suunnittelun ohjaamisesta ja johtamisesta rakennushankkeissa, erityisesti asuinkerrostalohankkeissa. Sinulla on vankka ymmärrys eri suunnittelualoista ja niiden suhteista. Hallitset hyvin suunnittelun aikataulutuksen ja tehtäväluetteloiden sisällöt ovat sinulle tuttuja.

Arvostamme tuotantotekniikan osaamista, kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusprojektin prosessista ja eri urakkamuotojen vaatimuksista. Olet asiakaskeskeinen ja pyrit toiminnallasi luomaan asiakasarvoa hankkeen eri vaiheissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiinteistöt & Rakentaminen -toimialan johtaja Juha Valtari, puh. +358 (40) 0908817.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää tehtävästä ja täytä hakulomake nettisivuillamme www.ramboll.fi/tyopaikat viimeistään 7.1.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yrityksessämme työskentelee noin 13 000 eri alojen ammattilaisia globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi