Asuntotuotantopäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.3.2018 Hae viimeistään 26.3.2018

ASUNTOTUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Vakinainen virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Asuntotuotanto, Asuntotuotantopalvelut

Työavain 6-68-18

Haku päättyy 26.03.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus

Asuntotuotantopalvelujen tehtävänä on toteuttaa Helsingin kaupungin asuntopoliittisia tavoitteita käytännössä ja luoda edellytyksiä kaupungin elinkeinopoliittiselle ja muulle kehitykselle. Kohtuuhintainen, monipuolinen ja laaja asuntotuotanto on avain työvoiman saatavuudelle ja Helsingin menestyksekkäälle kasvulle ja kilpailukyvylle tulevina vuosina.

Asuntotuotantopäällikkö johtaa asuntotuotantopalvelua sekä vastaa sen tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Tärkeimpiä tavoitteitasi ovat Helsingin kaupungin vuosittaisen asumisen ja maankäytön ohjelman rakennuttamistavoitteen toteutuminen ja kaupunginvaltuuston vahvistaman toimintakatteen saavuttaminen. Vastaat myös organisaatiosi henkilöstön johtamisesta sekä toiminnan ja toimintakulttuurin kehittämisestä. Asuntotuotantopäällikön virka on vakinainen.

Haemme virkaan rakentamisen tai rakennuttamisen alan ammattilaista, jolla on useamman vuoden kokemus organisaation johtamisesta ja esimiehenä toimimisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa asuntomarkkinoiden tuntemusta sekä hyviä edunvalvonta- ja verkostoitumistaitoja. Yhteistyö- ja neuvottelutaitosi ovat vahvat. Sinulla on myös todennettua kokemusta muutosten läpiviemisestä ja toiminnan kehittämisestä. Arvostamme julkishallinnon kokemusta.

Asuntotuotantopalvelut on Suomen suurin yleishyödyllinen rakennuttaja, joten tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen näkymän Helsingin kaupunkiympäristön ja koko metropolialueen asuntotuotannon kehitykseen. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut.

Virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 22 mukaisesti. Nykyisellään virasta maksettava kokonaispalkka on 8000 e/kk. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus.

Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksisaannista.

Kelpoisuusehto

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus hallinto- ja johtamistehtävistä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi

Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työaika

36h 45 min/ vko

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tekninen johtaja Jaakko Stauffer, puh. 050 5053278, etunimi.sukunimi(a)hel.fi,
2.3. klo. 13-16 ja 23.3. klo. 13-16

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi