Automaatio-operaattori

Sijainti Mikkeli
Päivämäärät Julkaistu 6.2.2018 Hae viimeistään 18.2.2018

AUTOMAATIO-OPERAATTORI (VT 5 MIKKELI-NUUTILANMÄKI)
Destia Oy 

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Tehtävän kuvaus
Haemme maanmittausinsinööriä tai kartoittajaa automaatio-operaattoriksi Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki -hankkeelle. Odotamme, että sinulla on työkokemusta joko talonrakentamisen tai infrarakentamisen mittauksista.

Odotamme
Sinulla olisi hyvä olla kiinnostusta ja kokemusta koneohjausmallintamisesta. Maanmittausinsinöörin tai kartoittajan tutkinto sekä osaaminen nykyaikaisista mittausmenetelmistä ja -ohjelmistoista (3D Win-ohjelmisto osaaminen, eri mittalaitteet ovat tuttuja, koneautomaatio-ohjelmistot ja niihin liittyvät laitteet) on eduksesi.

Tarjoamme
Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Harri Korhonen pe 9.2.2018 klo 7-8.30 puh. 0400 943596 tai harri.korhonen@destia.fi

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Mikkeli, Suomi

Hakuaika 30.1.2018 – 18.2.2018

Täytä hakemus

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi