Avoimet työpaikat Tikkurila Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Avainasiakaspäällikkö

Etsimme värikkääseen joukkoomme puuteollisuuden

Avainasiakaspäällikköä
Itä-Suomen alueelle.

Tehtävänäsi on puuteollisuustuotteiden ratkaisumyynti ja huolehdit vastuullasi olevista asiakassuhteista ja niiden kehittämisestä. Tämä tarkoittaa vuosisuunnitelmia, asiakaskoulutusta, teknistä tukea ja kontaktiverkon luomista teollisiin toimijoihin. – Haluamme tarjota asiakkaille helppokäyttöisiä ja kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen.

Sinulle Tikkurila tarjoaa vakituisen työsuhteen, erinomaiset edut, innostavan ja motivoivan työpaikan kehittyä työurallasi ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä silmää (tuotteet, laitteet, maalauslinjat), aitoa kiinnostusta ja kykyä hahmottaa asiakkaan kokonaisprosessi sekä englannin kielen taitoa. Olet myynnin ammattilainen – puuasiantuntijuus tai maalialan asiantuntijuus on suurta plussaa.  Koulutustaustasi on tekniseltä tai kaupalliselta alalta ja toimit Tikkurilan arvojen mukaisella tavalla sekä tuet kasvutavoitettamme.

Persoonana luot ympärillesi miellyttävän ilmapiirin ja pidät verkostoitumisesta. Työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen ja pitkäjänteinen.

Lisätietoja:
Keskustele tehtävästä Myyntijohtaja Jarno Sulan kanssa ti 14.2. klo 9–11 tai to 16.2. klo 9–11 puh. +358503111291. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään pe 24.2. mennessä.
Mainitse työhakemuksessasi palkkatoivomuksesi.

Nyt on sinun tilaisuutesi osoittaa olevasi etsimämme avainasiakaspäällikkö.

Rakennuslehden pääuutisia