Avainasiakaspäällikkö – projektimyynti

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2018 Hae viimeistään 13.2.2018

LAATTAPISTE OY on kasvava, vakavarainen perheyritys, jonka liikevaihto on noin 40 MEUR. Olemme Suomen johtava pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittaja. Yli 140 hengen voimin palvelemme niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan. Tutustu meihin tarkemmin: www.laattapiste.fi

Voidaksemme vastata kasvavaan kysyntään haluamallamme palvelutasolla, etsimme nyt pääkaupunkiseudulle projektimyyntiin rakennusalaa tuntevaa myynnin ammattilaista. Projektimyynnin tavoitteena on auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan sekä kehittää asuntojen korjaus- ja uudisrakentamisen palveluita yhdessä heidän kanssaan.

Avainasiakaspäällikkö – projektimyynti

Oletko määrätietoinen projektinhallinnan ja B2B-myynnin ammattilainen tai sellaiseksi kasvamassa? Hallitsetko kokonaisuudet ja nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja verkostoitumisesta? Tunnetko hyvin rakennusalan ja haluatko työskennellä itsenäisessä tehtävässä? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on ajatella laaja-alaisesti ja oppia tuntemaan omalta liiketoiminta-alueeltasi strategiamme kannalta oikeat asiakkaat, joiden kanssa verkostoidut mahdollisimman moniulotteisesti. Lisäksi tuotat projekteja konseptiemme mukaisilla tuoteryhmillä niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin. Asiakkaitasi ovat nimetyt rakennus- ja asennusliikkeet sekä insinööri-, arkkitehti- ja konsulttitoimistot. Tarkempi asiakassalkkusi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tavoitteenasi on sitouttaa asiakkaita palveluihimme ja tähdätä sitä kautta myynnin jatkuvuuteen, asiakassuhteiden kehittymiseen ja vuosisopimuksiin. Ajattelet laaja-alaisesti ja etsit koko ajan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joiden kautta voisimme palvella asiakkaitamme vielä paremmin. Kasvumme ja jatkuvuutemme perustana ovat uudet asiakkaat ja projektit, joten suoritat omassa asiakasrajapinnassasi myös systemaattista ja tavoitteellista uusasiakashankintaa.

Odotamme, että tuot tiimiimme lisää kaupallista energisyyttä ja rakennusalan osaamista. Olet toiminut tai toimit rakentamisen maailmassa tilaajan, tuottajan tai myyjän roolissa. Työhistoriasi kautta tunnet jo valmiiksi tulevaa asiakaskuntaasi ja heidän liiketoimintaansa. Arvostamme myös jonkun tuoteryhmämme vahvaa osaamista. Roolisi tiimissä rakennetaan kuitenkin kokemuksesi mukaan.

Meille pelkkä hyvä ei ole kylliksi, vaan haluamme tarjota aina erinomaista, ammattitaitoista palvelua. Työssä korostuvat myös tuloshakuisuus, aktiivisuus, itsenäisyys ja pitkäjänteisyys. Työtäsi helpottaa sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset työskentelemään menestyvässä, rennossa ja myyntiorientoituneessa tiimissä, jolla on sekä yksilölliset että yhteiset tavoitteet onnistua ja jossa onnistumisesi myös palkitaan. Esimiehesi on projektimyyntiyksikön päällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 5.2. ja ma 12.2. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ti 13.2.2018 mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi